Veluwse belastingen

Wie zijn wij? 

Over ons

Veluwse Belastingen Barneveld

Veluwse Belastingen is een klein kantoor gevestigd te Barneveld helpt innovatieve start-ups en scale-ups op het gebied van administratieve- en belastingverplichtingen.

Ons doel is om u op administratief en het belastingen vlak geheel te ontzorgen, zodat u zich weer bezig kunt houden met uw corebusiness. Daarnaast ligt de nadruk bij Veluwse Belastingen op het behalen van belastingvoordeel, maar dan wel volgens de regels.

U kunt te maken krijgen met ingewikkelde materie. Geen zorgen, Veluwse Belastingen is gespecialiseerd en administratieve en belastingverplichtingen en heeft door haar jarenlange ervaring genoeg kennis en expertise opgedaan om u van dienst te kunnen zijn. Met een betrokken en enthousiast team staan wij voor u klaar.

Bent u klaar voor belastingvoordeel? Of wilt u een fiscale beroepsprocedure starten, omdat u het niet eens bent met een beslissing van de Belastingdienst of een andere instelling? Wilt u gebruik maken van de innovatiebox? Of de 30%-regeling voor expats? U kunt ook uw gehele financiële administratie aan ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat u weer inzicht krijgt in uw financiële situatie.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die voor u klaar staat en u de juiste adviezen en inzichten geeft? Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Waarom ons?

De voordelen

• Maximaal belastingvoordeel

• Bewezen succes

• Uw betrouwbare partner

• Gespecialiseerd in innovatieve                start-ups en scale-ups