30% regeling 

Begeleiding van expats

Loonheffing

30% regeling

De 30%-regeling is een fiscale faciliteit voor werknemers die vanuit het buitenland naar Nederland komen en een specifieke deskundigheid bezitten die op de Nederlandse arbeidsmarkt niet of schaars aanwezig is. Op basis van deze faciliteit kan 30% van het loon onbelast worden vergoed door de werkgever. Om te voldoen aan het specifieke deskundigheidscriterium moet het fiscaal jaarloon na verlaging in verband met de 30%-regeling ten minste € 37.000,- bedragen. Voor wetenschappers geldt er geen salarisnorm, dat is een uitzondering.

Een andere voorwaarde is dat de 30%-regeling alleen toe te kennen is aan werknemers die gedurende tenminste tweederde van een periode van 24 maanden voorafgaand aan de aanvang van de Nederlandse tewerkstelling verder dan 150 kilometer van de Nederlandse grens wonen.

De maximale toekenningsperiode is 8 jaar.

Voordeel: onbelaste vergoeding van 30% van het loon van uit het buitenland aangetrokken werknemers.

30%-regeling voor expats • Veluwse Belastingen Barneveld

Veluwse Belastingen te Barneveld is gespecialiseerd in de 30%-regeling en het begeleiden van expats. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Waarom ons?

De voordelen

• Maximaal belastingvoordeel

• Bewezen succes

• Uw betrouwbare partner

• Gespecialiseerd in innovatieve                start-ups en scale-ups 

Meer weten over de 30% regeling?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op 085 – 485 72 10 of stuur een e-mail naar: info@veluwsebelastingen.nl

Voor wie?

Wie kan bij ons terecht?

Veluwse Belastingen ontzorgt u van al uw administratieve- en belastingverplichtingen. Wij staan klaar voor iedere ondernemer, maar wij richten ons vooral op start-ups en scale-ups. Kort gezegd is een start-up een innovatieve startende onderneming met een vernieuwend idee, waarbij een product wordt gemaakt dat schaalbaar en herhaalbaar is.  Een scale-up is een succesvolle start-up die de eerste 5 jaar heeft overleefd en minimaal 5 miljoen dollar omzet genereert. 

Wij helpen start-ups & scale-ups met hun administratieve en belastingverplichtingen

Veluwse Belastingen gevestigd in Barneveld richt zich op start-ups en scale-ups en helpt hen op het gebied van administratieve- en belastingverplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan fiscale beroepsprocedures waar wij al vele successen mee hebben geboekt, of aan het begeleiden van inkeerregelingen, en aan werkzaamheden inzake S&O/WBSO, maar wij verzorgen ook uw gehele financiële administratie. Zo kunt u zich weer richten op uw corebusiness, terwijl wij doen waar wij gespecialiseerd in zijn. 

Wilt u meer weten over Veluwse Belastingen te Barneveld? Wilt u een fiscale beroepsprocedure starten of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.