Begeleiden inkeerregelingen

Heeft u buitenlands inkomen of vermogen? 

Wij helpen u graag 

Begeleiden inkeerregelingen

Heeft u buitenlands inkomen of vermogen en heeft u dit niet of onjuist aangegeven bij de Belastingdienst? Daarvoor riskeert u een boete. De Belastingdienst heeft steeds meer mogelijkheden om uw buitenlandse inkomen en / of vermogen op te sporen. Het is verstandig om dit buitenlandse inkomen of vermogen alsnog aan te geven met terugwerkende kracht. Dit kan via de zogenoemde inkeerregeling. 

Veluwse Belastingen te Barneveld heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van inkeerregelingen. Wij kunnen u daarom op een professionele manier begeleiden met het proces rondom de inkeerregeling. 

Wij kunnen u ook van dienst zijn wanneer de Belastingdienst al op de hoogte is van uw niet aangegeven buitenlandse inkomen en/of vermogen. Ook kunnen wij u helpen met de verdere procedure wanneer u al een inkeermelding heeft gedaan. 

Meer informatie over de inkeerregeling en de procedure? 

Heeft u uw buitenlands inkomen of vermogen niet aangegeven bij de Belastingdienst en wilt u dit alsnog doen met terugwerkende kracht? Of wilt u meer informatie over de inkeerregeling en het proces? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Veluwse Belastingen Barneveld. Wij kijken graag met u mee. 

Vanaf 1 januari 2018 vervalt de inkeerregeling 

Op 1 januari 2018 is de inkeerregeling voor inkomen uit sparen en beleggen komen te vervallen.  Klik op onderstaande button voor meer informatie over de overgangsregeling.

Waarom ons?

De voordelen

• Maximaal belastingvoordeel

• Bewezen succes

• Uw betrouwbare partner

• Gespecialiseerd in innovatieve                start-ups en scale-ups 

Buitenlands vermogen aangeven?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om gebruik te maken van de inkeerregeling? Bel ons op 085 – 485 72 10 of stuur een e-mail naar: info@veluwsebelastingen.nl

Nieuwe regelgeving

Overgangsregeling  

Vanaf 1 januari 2018 geldt de inkeerregeling niet meer. Over het jaar 2018 is een overgangsregeling van kracht. De inkeerregeling is overigens alleen vervallen voor inkomen uit sparen en beleggen. Voor inkomen uit box 1 en 2 blijft de inkeerregeling wel van kracht. 

De overgangsregeling houdt in dat u verzwegen inkomen over de voorgaande jaren alsnog vrijwillig kunt aangeven. Wilt u meer informatie over de overgangsregeling? Of wilt u begeleiding van Veluwse Belastingen te Barneveld met betrekking tot de inkeerregeling of de overgangsregeling? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een gesprek. Wij staan voor u klaar!