Minimumloon DGA voor innovatieve starters

Beloning en planning voor DGA

Minimumloon

DGA voor innovatieve starters

Vanaf 1 januari 2017 hoeft het belastbare loon van de dga van innovatieve start-ups voor de toepassing van de gebruikelijkloonregeling niet op een hoger bedrag worden gesteld dan het wettelijke minimumloon. Het belastbaar loon van de dga van een innovatieve start-up mag dus worden vastgesteld op het wettelijk minimumloon.

Komt u in aanmerking voor de lagere loonregeling?

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor de lagere loonregeling. Veluwse Belastingen bekijkt aan de hand van de regels of u in aanmerking kunt komen voor de lagere loonregeling. 

Meer weten over het minimumloon dga voor innovatieve starters? 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw innovatieve start-up? Veluwse Belastingen te Barneveld staat voor u klaar. Wilt u meer informatie? Ook dan kunt u gerust contact opnemen met Veluwse Belastingen. 

Waarom ons?

De voordelen

• Maximaal belastingvoordeel

• Bewezen succes

• Uw betrouwbare partner

• Gespecialiseerd in innovatieve                start-ups en scale-ups 

DGA voor innovatieve starters

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op 085 – 485 72 10 of stuur een e-mail naar: info@veluwsebelastingen.nl

Voor wie?

Wie kan bij ons terecht?

Veluwse Belastingen ontzorgt u van al uw administratieve- en belastingverplichtingen. Wij staan klaar voor iedere ondernemer, maar wij richten ons vooral op start-ups en scale-ups. Kort gezegd is een start-up een innovatieve startende onderneming met een vernieuwend idee, waarbij een product wordt gemaakt dat schaalbaar en herhaalbaar is.  Een scale-up is een succesvolle start-up die de eerste 5 jaar heeft overleefd en minimaal 5 miljoen dollar omzet genereert. 

Wij helpen start-ups & scale-ups met hun administratieve en belastingverplichtingen

Veluwse Belastingen gevestigd in Barneveld richt zich op start-ups en scale-ups en helpt hen op het gebied van administratieve- en belastingverplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan fiscale beroepsprocedures waar wij al vele successen mee hebben geboekt, of aan het begeleiden van inkeerregelingen, en aan werkzaamheden inzake S&O/WBSO, maar wij verzorgen ook uw gehele financiële administratie. Zo kunt u zich weer richten op uw corebusiness, terwijl wij doen waar wij gespecialiseerd in zijn. 

Wilt u meer weten over Veluwse Belastingen te Barneveld? Wilt u een fiscale beroepsprocedure starten of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.